Ana Sayfa » , » Adana altılı ganyan tahminleri 9 şubat pazar

Adana altılı ganyan tahminleri 9 şubat pazar

1.Ayak: Başarılı ilk startı ardından bir süre geri alınan, ancak bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında formda görünen BERATEREN'in uygun rakipler yanında kazanması normal sonuç olacaktır.

İlk startı olumlu olan ve artan tecrübesi ile bu kez daha farklı koşabilecek BIN FIRE en ciddi rakibidir. Düzelen KING JENYA daha sonra yazılmalı, PARTNER SCORE sürprizde değerlendirilmeli.

2.Ayak: Uygun rakipler yanında koşuyu lehine çevireceğini düşündüğüm BLUE FIRE'ı günün bankosu olarak altılı ganyan kuponlarınıza banko yazmanızı önereceğim.

3.Ayak: Her geçen gün formunu geliştirdiğini gözlemlediğim CIGO ve formda bir sezon geçiren istikrarlı safkan JUNIOR PIANIST arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi kazanan ismi belirleyecektir.

4.Ayak: Formda Koşan Güzel'e kaybettiği yarış sonrası formunu muhafaza eden ÖZMUTLU, öncelikle kuponlara yazmanızı önereceğim isimdir.

Önlerde temposunu fazla rahatsız eden olmadığı takdirde özlediği birinciliğe ulaşabileceğini düşündüğüm IŞIL ILGAZ en ciddi rakibi olacaktır.

Beklenenin altında yarışlar çıkaran TUMBUL ANZELHA bu kez etkili koşabilir, gözden uzak tutulmamalı.

5.Ayak: Kısa bir süre dinlendirildikten sonra koştuğu son startında ekürisine kaybeden EUROWINGS, normal şartlarda kazanması gereken isimdir.

Grubun en tecrübeli ismi KEREMİN ATI ile birlikte kuponlara öncelikle bu 2 safkanı yazmanızı önereceğim.

PARK CEYHAN ve iyi bir kan hattına sahip olmasına rağmen startta problem yaratan RAYA daha sonra kuponlara ilave edilmeliler. BLACKOUT ve BAHÇEŞEHİRLİ geniş kuponlara ilave edilebilirler.

6.Ayak: Son yarışlarında beklenenin altında performans sergileyen IMPRESSING'i öncelikle kuponlara yazmanızı önereceğim.

Zaman zaman etkili yarışlar çıkaran ROSE DAILY uygun grupta kuponların olmazsa olmazı. MISS WILLISTON, SWEET SIXTEEN ve ANAEL daha sonra yazılmalılar. RESUS, CHANKARA ve ROE DEER sürprizde değerlendirilmeliler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk