Kocaeli İzmit altılı ganyan tahminleri 11-02-2014


1.Ayak: Son yarışından dördüncü ayrılarak toparlanmaya başladığının sinyallerini veren IAN TAPP maidene veda etmeye yakın görünüyor.

Gücü oranında yarışlar koşan PAŞA GÖNLÜM ile ekürisi ile birlikte şans arayacak olan formda isim EL TALISMAN favoriye zor anlar yaşatabilirler.

2.Ayak: En az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte start alacak olan ŞAFAK HANIM birinciliğin en güçlü adayıdır.

Son üçüncülüğü bu grup için tatminkar olan GURBETKAYA ile bu yarış ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim SENBEN favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak: üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ve etkili formunu da muhafaza etmeyi başaran CASH AKÇE ile kazandığı koşu ile moral bulan SOKOLLU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

4.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben ilk şansı dört ay aradan sonra koştuğu iki yarış ile kondisyon açığını tamamen gideren SEMADA YILDIZ’a veriyorum.

Bu safkanın beklenen performansını sergileyememesi durumunda, son derede istikrarlı sonuçlar elde eden SEVİMLİ, formunda gözle görülür bir yükselme olan KAĞIZMAN ve dikkat çekici son ikinciliği ile CANKURTARAN devreye girebilirler.

5.Ayak: Kocaeli pistinde tatminkar yarışlar koşup bu grup için iyi dereceler gerçekleştiren CHECKPOINTCHARLIE fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

İzmir, Bursa, Kocaeli arasında mekik dokumasına rağmen istikrarlı yarışlar koşan KRALBAY ve burada start aldığı ilk koşusu tatminkar olan ŞERZAN koşuda söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

6.Ayak: Tabelanın hemen dibinde tamamladığı koşusu ile artık geliyorum sinyalleri veren GENÇ PURPLE favorim.

Her geçen gün aşama kaydedip etkili sonuçlar almaya başlayan FLY WINGS ile start sorunu yaşamadığı taktirde müsait kilolu MAYA KISKA favorinin en ciddi rakipleridir.

Grubun iyi performanslı isimi olan COSMIC FEELINGS ile istikrarlı kısrak STAR OF STREET’de ihmale gelmezler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk