İzmir At yarışı tahminleri 23-02-2014 pazar


23 şubat 2014 tarihinde pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:30 da start alırken,altılı ganyan saat 15:00 da başlayacak.

Günün ilk ankosu olarak uzun zamandır dinlenme dönemine giren ve 2013 yılının en başarılı safkanlarından biri olan Kuloğlu'nu öneriyorum.

Bütün yarış otoritelerinin de günün bankosu olarak önerdiği safkan sihirbaz jokey Halis Karataş ile altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak Alsancak koşusunu kazanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak da altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak olan 9 Eylül koşusunda mücadele edecek olan Last Exit isimli safkanı öneriyorum.

son koşusunda güçlü rakiplerini çok rahat geride bırakan ve gösterişli bir birincilik elde eden safkan devam eden formu ile fotoyu önde geçecektir.

Bu iki safkanın çok şanslı olduğu programda şansınızı misli oynayarak deneyebilirsiniz.

Misli kupon tercihi yapacaklara beşinci ayakta Festina Lante,son ayakta da My Gold isimli safkanları yazsınlar.

günün misli kuponu;

1.ayak; 2,3
2.ayak; 5,6,7
3.ayak; 2
4.ayak; 2
5.ayak; 2
6.ayak; 6

kupon bedeli ; 30 misli 18 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk