Teksiz Bursa at yarışı tahmini


1.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda baştan GÖREME ve ELOĞLU olmak üzere tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak: Son koşularında ortaya koyduğu etkili performans ile dikkat çekmeyi başaran TUMBUL YAPRAK fotoyu önde geçmeye en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, HİLVAN GÜZELİ, ATİKKIZ, RÜYAGİBİ, BUSELİ ve KUTLUHANIM sırası ile devreye girebilecek isimlerdir.

3.Ayak: Bu tip uzun mesafeli koşuları oldukça başarılı koşabilen formda isim ARBOND ve kazandığı koşu ile moral bulan STOP STOPPING ME altılı ganyan kuponları için yeterli olacaktır.

4.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm isimler ÇİKOKBEYİ ve INSCRIPTION altılı ganyan kuponlarına ayırım yapılmadan yazılmalıdır.

5.Ayak: Kazandığı koşusunun ardından etkili formunu muhafaza eden WATANABE birinciliğin en güçlü adayıdır. Son derece müsait kilo ile start alacak olan SASANİBEYİ ve yetenekli kısrak GÜLCİHAN favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

6.Ayak: Son üç koşusundan birincilikle ayrılmayı başaran ve idmanlarını düzenli olarak sürdürerek etkili formunu muhafaza eden YEGANE ile grubun iyi performanslı kısrağı RED REGENT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk