İzmir at yarışı tahminleri 21-02-2014 cuma

izmir yarış programı

21 şubat 2014 tarihinde cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da başlarken,altılı ganyan saat 18:30 da start alacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koşusu ve Evliyazade koşularının olduğu programda birbirinden güzel mücadeleler olacak gibi gözüküyor.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koşusunda start alacak olan Yaramaz Çocuk isimli safkanı öneriyorum.

Ara verdikten sonra katıldığı koşudan ikincilikle ayrılan Yaramaz Çocuk artan yarış kondüsyonu ve Selim Kaya faktörü ile fotoyu önde geçecektir.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında Evliyazade koşusunda start alacak olan Bitirimkarınca isimli safkanı öneriyorum.

Uzun bir aradan sonra yarış gören ve beşinci olan safkan bu koşuyu kazancaktır kanaatindeyim.

Her ne kadar Demirdöven gibi bir isim bu koşuda rakip olsa da Bitirimkarınca'nın çok farklı bir safkan olduğunu ve gerçek gücünü göstereceğini düşündüğümden safkanı banko olarak öneriyorum.

Ayrıca altılı ganyanın son ayağının sürprize açık bir yarış olduğundan imkanı olanların bu ayağı kapatmalarını,imkanı olmayanlarında mümkün olduğunca bu ayağı kapatmalarını öneriyorum.

günün izmir kuponu;

1.ayak; 1,2,6
2.ayak; 1,2,3,4
3.ayak; 2,3
4.ayak; 5
5.ayak; 1
6.ayak; H

kupon bedeli ; 19,20 TL

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk