21 şubat cuma izmir altılı ganyan tahminleri

21 şubat izmir at yarışı yorumları

1.ayak;

Ağır kilosuna ve uzun mesafeye rağmen 1 numaralı Kıroğlum oldukça uygun grupta ilk şans verdiğim isim.

Bu safkanın en ciddi rakibi kilo avantajları ile 4 numaralı Son Kalelim ve 6 numaralı Power of the Sun olacaktır.

Bu üç afkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünüyorum.

2.ayak;

4 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede önceliğim koşu performansı ile 2 numaralı Göksu rüzgarı isimli safkanda.

Bu safkanın en ciddi rakibi eküri avantajı ile 11 numaralı Gonca Nigar olacaktır.

4 numaralı Saraykapılı ve 1 numaralı Emirdevir daha sonraki ihtimaller ancak kuponlara eklemekte fayda var.

3.ayak;

Halis Karataş’ın tercih ettiği 2 numaralı Ceo bu gruptaki safkanlarından hem orjin hem de idman performansı olarak daha iyi.

Bu nedenle de günün bankosu olarak öneriyorum.

4.ayak;

Günün önemli koşularından biri olan İzmir Belediye Başkanlığı koşusunda 1 numaralı Belmont,4 numaralı oğlum Melih ve 5 numaralı Yaramaz Çocuk arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu üç safkanı ayırmadan kuponlara yazın

5.ayak;

2 numaralı Bitirim Karınca ve sınıf bir safkan olacağı konuşulan 1 numaralı Bitirim Karınca’nın mücadelesi birinciyi belirleyecektir.

6.ayak;

1 numaralı Elbi,3 numaralı Lidertınaz,7 numaralı Baadal ve 15 numaralı Golden Hammer bu ayak için yeterli olacaktır kanaatindeyim.

Spy X izmir altılı kuponu;

1.ayak; 1,4,6
2.ayak; 2,11,4,1
3.ayak; 2
4.ayak; 1,4,5
5.ayak; 1,2
6.ayak; 1,3,7,15

kupon bedeli; 14,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk