Bursa at yarışı tahminleri 19-02-2014


19 şubat 2014 tarihinde çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan saat 14:30 da başlayacak.

2 bankolu bursa programı;

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Embirhan isimli safkanı öneriyorum.

Son altı yarışında beş birincilik çıkaran ve kariyerinin en formda dönemini geçiren Embirhan güzel bir uyum yakaladığı Kadir Tokaçoğlu ile yine kazanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında maiden koşuda mücadele edecek olan 2 numaralı Gizemim isimli safkanı öneriyorum.

Yarış hayatının ilk koşusunda altıncı olan,daha sonra start aldığı koşuda iki eküri arasında ikincilik elde eden safkan form durumu ile maiden koşudan birincilikle ayrılacaktır.

günün bursa kuponu;

1.ayak; 1,2,3,7
2.ayak; 11,12,7,8,1
3.ayak; 1,2,3,4
4.ayak; 1
5.ayak; 2
6.ayak; 2,5,4,8,10,12,1

kupon bedeli ; 28 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk