16 şubat İzmir altılı ganyan tahminleri-SPY X


1.ayak:

2000 ve 2100 kum pistte arka arkaya iki birincilik elde eden 4 numaralı Kıroğlum ve formunda gelişmeler olan 3 numaralı Demirkanbey eşit şans tanıdığım isimler.

Bu yarış bu iki safkanın dışına çıkarsa yarış karışacaktır diye düşünüyorum.

İki safkan dışında at yazacaklar hafif kilosu ile sürprize yapabileceğini düşündüğüm 9 numaralı Muhtarınoğlu'nu ihmal etmesinler.

2.ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede arka arkaya iki ikincilik elde eden Özcan Yıldırım'ın da son koşusundan sonra yine tercih ettiği 3 numaralı Festivale günün en güvenilir safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Günün bankosu olarak öneriyorum zaten kazara gelemezse altılı bu koşudan para yapar.

Sürpriz önerim ise idmanlarını yarışa yansıtırsa 9 numaralı LADY NEBIYE

3.ayak;

Günün en karışık ve mücadelesi yüksek koşularından biri de altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak.7 safkanın katılacağı bu koşuyu kapatarak rahat bir yarış izlemenizi öneriyorum.

Tahmin HEPSİ.

4.ayak;

Dorabey ve Halisbey arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.İki safkanı birbirinden ayırmamak en mantıklı tercih olacaktır.

5.ayak;

1 numaralı Prensim,2 numaralı Çelimli ve 3 numaralı Filintay arasındaki mücadele birinciyi belirler ayrım yapmadan kuponlara yazın.

6.ayak;

Altılı ganyandan para kazanmak için bu ayağı da kapatıp sürpriz gelmesini beklemek mantıklı.


Spy X İzmir kuponu/GENİŞ

1.ayak; 4,3,9
2.ayak; 3
3.ayak; H
4.ayak; 2,3
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; H

kupon bedeli ; 63 TL

Spy X İzmir kuponu/orta

1.ayak; 4,3,9
2.ayak; 3
3.ayak; 1,2,4,3
4.ayak; 2,3
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 3,7,1

kupon bedeli ; 10,80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk