Ana Sayfa » , » 2014 İzmir Büyükşehir Belediyesi koşusu

2014 İzmir Büyükşehir Belediyesi koşusu


2014 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koşusunu Galactica isimli safkan jokeyi Sadettin Boyraz ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Oğlum Melih isimli safkan ikinci,Belmont İsimli safkan üçüncü,Coritiba isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak tamamladılar.

1400 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Galactica'nın ganyanı verirken,bitiriş derecesi de 1.27.71 olarak belirlendi.

son metreleri büyük bir mücadeleye sahne olan koşunun en büyük sürprizini ise 2013 yılına damga vuran Yaramaz Çocuk yaparak tabelaya bile giremedi.

koşunun videosu


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk