Ana Sayfa » , , » İzmit Kocaeli at yarışı tahminleri 21 aralık 2013

İzmit Kocaeli at yarışı tahminleri 21 aralık 2013

21 aralık izmit kocaeli yarış programı
birinci ayak;

Son koşularını kazanan 3 numaralı Morışık ve 4 numaralı Arzukız eşit şans verdiğim safkanlar.Kocaeli pistini yadırgamazlarsa çok etkili bir yarış koşacaklardır.

Arka arkaya tabela yaptığı koşularla dikkat çeken 6 numaralı Zaralı Sultan ve grubun izmit pistinde tek koşan safkanı olan 2 numaralı Dilekkaya bu safkanların hatasını değerlendirebilirler.

ikinci ayak;

Çok formda bir dönem geçiren ve idmanlarında da iyi gözüken 4 numaralı Destenaz eküri avantajı ile favorim.

3 numaralı Deli Rüzgar bu safkanın en sert rakibi olacaktır.

koşunun sürprizini en yakın rakiplerine göre kilo avantajı olan 5 numaralı Aden yapabilir DİKKAT.

üçüncü ayak;

Form durumları ve yarış performansları birbirine yakın olan vasat 5 ingiliz atının katılacağı yarışı kapatmak mantıklı olacaktır.Tahminim Hepsi...

dördüncü ayak;

Günün en önemli yarışı olan Sakarya koşusunda son koşusunda sert gruptan etkilenen 3 numaralı Hop Hop jokeyi Yücel Bilik ile fotoyu önde geçecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum....

beşinci ayak;

Son koşusunda çok zorlu rakiplerle büyük bir mücadeleye giren ve çok yakın farklarla yarıştan beşinci ayrılan 5 numaralı Secred Fighter o yarıştaki performansını birkez daha gösterirse rahat kazanır.

Riske girmek isteyenler bu safkanı tek atabilirler.

Tek atamayanlara son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Eudemos ve hafif kilosu ile 8 numaralı Red Zeyteen isimli safkanları öneriyorum.

altıncı ayak;

Son koşusunu İzmit pistinde kazanmayı başaran ve çok formda gözüken 2 numaralı Canberktay favorim.

eküri avantajı ile 1 numaralı Şafakhanım bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Bu iki safkan eksik koşarsa 12 numaralı Mirhaber,3 numaralı inatçı safkan Kubilay ve 5 numaralı Akgiyar devreye girebilirler...

Günün altılı kuponu;

1.ayak; 3,4,6,2
2.ayak; 4,3,5
3.ayak; H
4.ayak; 3
5.ayak; 5
6.ayak; 2,1,12,3,5

kupon bedeli ; 15 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk