Adana at yarışı tahmini 18 aralık çarşamba

adana yarış günü 18 aralık

1.Koşu: Son koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken TORRENT (11) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. I NEED A HERO (3) ciddi rakibi olup KAŞMIRCAN (4) ve LITTLE EAGLE (5) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan GOLD DANCER (1) etkili jokeyiyle birinciliğe en yakın isimdir. Artan formuyla DORA MAAR (7), tecrübeli jokeyiyle MÜHÜR (4) ve ASHKELOI (5) ciddi rakipleridir.

altılı ganyan başlıyor

3.Koşu: Son koşusunu tabelada tamamlamış olan AÇİNA (1) öncelikle şans verdiğimiz isim olup artan formuyla CAPANNELLE (2) ve etkili jokeyiyle CATATONIA (3) ciddi rakipleridir. KOZANLI AYKIZ (9) ihmal edilmemelidir.

4.Koşu: İyi form durumu ve usta jokeyiyle DİRENTAY (9) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız HUYSUZ (11) ve KÖKSALAN (1) ciddi rakipleri olup AHPAR (13) ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız SHAMELESS (4), son startıyla dikkat çeken KAZUMA (5), kum pistteki son yarışını kazanmış olan IMPRESSING (8) ve KING DAVID (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

6.Koşu: Start aldığı son koşularında pist ayrımı yapmadan başarılı bir performans sergilemiş olan ÖZKURUŞ (11) uyumlu jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. BÜYÜKBAŞ (6) ciddi rakibi olup PASTACI (3) ve DAĞIVAR (7) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan GANJ (3), tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız HEROGIRL (4) ve son startıyla dikkat çeken KINALIKAYA (5) sırasıyla şans verdiğimiz isimler olup TABU (9) sonraki ihtimaldir.

8.Koşu: Kum pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken SANCAKTEPE (2) devam eden formu ve usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. ARASGÜLÜ (3) ciddi rakibi olup BORDALI (12) ve YANLIZKURT (10) sonraki ihtimallerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk