Ana Sayfa » , , » 20 aralık cuma ingiltere at yarışı tahmini

20 aralık cuma ingiltere at yarışı tahmini

1.AYAK: 

2 yaşlı tayların maiden mücadelesinde, klas aygır E.Quality' nin çok üretken ve çok sayıda Grup atı çıkarmış bir anne familyasından gelen oğlu CHUNGHUA (1)'nın ilk startında kazanmasını bekliyorum.

2.AYAK:

Günün en iyi atlarını izleyeceğimiz bu yarışta, koşunun sınıfının yüksek, mesafesinin kısa oluşu sürpriz ihtimalini artırıyor.

Çok uzun aradan sonra iki yarış görüp artık kazanacak aşamaya gelen ALBEN STAR (1) favorim. Fransa' da koştuğu yarışlarında zaman zaman hayli tatminkar neticeler almış olan CASPIAN PRINCE (4) için tek soru işareti yavaş piste uyum sağlayıp sağlamayacağı!

Bu safkanın sürat koşularının Grup düzeyindeki atı Spirit Quartz ile anne kardeşi olduğunu da belirtmeliyim. Start aldığı iki kum yarışında da hayli tatminkar görünen IPTISAM (2) bu kez daha da kısalan mesafede koşacak. Eğer koşunun süratine ayak uydurabilirse şanslı olacaktır.

Peş peşe 2.liklerinde tatminkar gözüken FRONTIER FIGHTER (3), sürekli istikrarlı koşan PEACE SEEKER (5) ve ARCTIC FEELING (7) koşuda ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir. AL'S MEMORY (9) ve TRINITYELITEDOTCOM (6)' da yazılarak bu zor koşu kapatılabilir.

3.AYAK:

Kısa mesafeli sürat koşusu günün sürprize müsait koşularından biri. Bu tip koşular genellikle favori ve plase isimlerin galibiyetleriyle sonuçlanıyor olsa da koşan safkanların vasat ve istikrarsız olmaları çok fazla güvenmemize engel oluyor. Southwell pistindeki son ikinciliğinde buradaki bir çok rakibini geçmiş olan MAJOR MUSCARI (11)' ye ilk şansı verebiliriz.

Aynı koşunun dördüncüsü DIVERTIMENTI (3) ilk plandaki rakibidir. Tecrübesiyle TIME MEDICEAN (1), son koşusunu kolay kazanan COLLEGE DOLL (6), kazandığı yarıştan sonra iyi koşamamışsa da uygun grupta BOROUGH BOY (8) ve aradan sonra koştuğu yarışında yakın ara 4. olan MY TIME (9) koşuda şans verilmesi gereken diğer safkanlardır. 

4.AYAK:

Uzun aranın ardından katıldığı yarışında 2. olurken gruptaki bir çok rakibini de sürklase eden CLASSY TRICK (9) en şanslı isim. Aynı koşunun bir burun farklı geride üçüncüsü olan ELLAAL (5) sprintinde gecikmezse bu kez rakibini geçebilir.

Yine aynı koşuda start alan TONY HOLLIS (7) düzlüğe kadar kolay gelmişti. O koşuya kısa aranın ardından katılan safkan gelişen kondisyonuyla bu kez sonlara kadar mücadelenin içinde olabilir.

Son iki koşusunu kazanana yakın bitirerek bu tip gruplarda yakın zamanda kazanabileceğini gösteren RYEDALE LASS (2) ile birlikte, son koşusunda ilk kez tabela yapan takibimizdeki safkanlardan MILL I AM (8) ve istikrarlı yarışlarıyla DO MORE BUSINESS (1)' da koşuda şans verilmesi gereken safkanlardır.

Bu koşuya uzun aradan sonra katılacak olan DISCO DAVE (4) ve BEUCHAMP SUNSET (6)'ın yarışları her ne kadar vasat olsa da bu tip vasat gruplar için tam bir "kapalı kutu" durumundalar. Sürprizciler değerlendirebilirler...

5.AYAK: 

3 yaşlı safkanların CL6 handikap mücadelesinde sürpriz bir atı favori olarak öneriyorum. Bu safkan TAXIFORMISSBYRON (5).

Safkanın son koşularının kötü olmasına aldanmayın çünkü bugün yarışın gidişatı tam istediği gibi ve favori isimlerin aynı tarzda yarış stilleri olmasından dolayı erken süratlenebilecek koşuda son metrelerde koşuya ağırlığını koyması muhtemel.

Henüz maiden bir isim olmasına rağmen özellikle son iki yarışında grubun belki de en iyi yarışlarını yaptığını düşündüğüm SHORT SHRIFT (2) nispeten daha uygun rakipler yanında en ciddi rakibidir.

Wolverhampton pistinde ilk kez koşacak olmasına rağmen aynı pist özelliklerine sahip Southwell pistinde birbirinden başarılı koşuları mevcut olan safkan LUV U WHATEVER (1) grubun kum pistteki en başarılı ismi. Dinçlikle koşmayı seven safkan startla birlikte ön grupta yerini almakta gecikmezse bitirebilir.

6.AYAK:

Vasat ve istikrarsız isimlerin start alacağı bu koşuda, aradan sonra koşmuş olduğu son koşusunda son metrelerdeki hücumlarını çok beğendiğim maiden safkan ICE TRES (7)' den bu kez daha uygun rakipler yanında çok etkili bir yarış bekliyorum.

Maiden olan bir diğer isim STAR OF NAMIBIA (3) için de rakipler, pist ve mesafe hayli uygun. Yeni ilgililerindeki ilk yarışında ilk galibiyetine uzanabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk