22 aralık İzmir at yarışı tahminleri

izmir yarış programı 22 aralık pazar
1.Koşu: Günün ilk koşusunda kum pistteki son koşusunda üçüncü olan GRAND SEA(3) iyi form durumu ile favorimizdir. KEYFE DEĞER(8) en güçlü rakibidir. TOKOĞLU(6) ve MUNZUR(4) sürprizde değerlendirilebilir.

2.Koşu: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda üçüncü olan HATUNSUYU(5) gelişen formuyla kazanabilir. SİS(3) ve NECME KIZI(1) en yakın rakipleridir. SU GÜZELİ(4-2) sürpriz şansına sahiptir.

3.Koşu: Kum pistteki son koşusunda dördüncü olan DAĞAŞAN(10) artan formuyla favorimizdir. SALTABAŞ(11) en güçlü rakibidir. ARASBEYİ(2) ve PRENSİM(5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Son koşusunda kum pistte üçüncü olan ŞİMŞEK MC QUEEN(5) iyi form durumu ile favorimizdir. FLOOD EMPIRE(3) ihmal edilmemelidir. JEST TO JEST(9-6) ve DEMİRAĞA(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.Koşu: Kum pistte start aldığı son koşusunda dördüncü olan BELMONT(1) iyi form durumu ile favorimizdir. TROJEN HORSE(4) ve MADIBA(5) en yakın rakipleridir. TRANSITION(3) sürpriz şansına sahiptir.

6.Koşu: Start aldığı son koşusunda kum pistte ikinci olan CANYİĞİT(2) artan formuyla favorimizdir. GENÇTAY(3) en güçlü rakibidir. RAZYANA(5) ve ALTINOLUK(1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Günün son koşusunda çim pistteki son koşusunda dördüncü olan RUNNING THUNDER(8) tecrübeli jokeyiyle favorimizdir. WARRIOR HAWK(14) ve MERRYGANTRY(7) ihmal edilmemelidir. CURE NOTICE(12) sürprizde değerlendirilebilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk