Ana Sayfa » , » 16 aralık ingiltere at yarışı tahminleri

16 aralık ingiltere at yarışı tahminleri


1.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların satış koşusunda kondisyon açısından rakiplerinden daha üst seviyede olan A LITTLE BIT DUSTY (2) koşunun favorisidir ancak ara vermiş olmalarına rağmen güç ve performansları en az kendisi kadar yüksek olan MATRAASH (1), BALLYHEIGUE (3) ve BUTE HALL (4) da koşuda şanslı isimlerdir.

2.AYAK: Günün en uzun mesafeli koşusunda son dönemlerde grubun en dikkat çekici yarışlarına imza atan ODIN (1)' in az sayıda rakibinin olmasından da faydalanarak çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum.  

3.AYAK: 2 yaşlı tayların satış koşusunda, son yarışında sıra dışı bir yarış yapan rakibe rastlayınca ikincilikle yetinmek zorunda kalan KANTARA CASTLE (1) favorimdir. Son koşusunu kolay kazanan HOWZ THE FAMILY (4), formda diğer isim JAZZY LADY (3) ve SYDNEY JAMES (2) sırasıyla rakipleridir.

4.AYAK: 2 yaşlı taylara ait maiden mücadelede çok formda bir rakibin ardından ikincilik elde ettiği son yarışı oldukça parlak olan POWER UP (6) ve aradan sonra koştuğu yarışındaki üçüncülüğü tatminkar olan ARMOURER (1) rakiplerinden bir adım önde gözükseler de yarış yaşamına bu mesafede kazanarak başlamış Change The World'un kardeşi L' AVENUE (4) ve bu pist ve mesafeye çok yatkın bir pedigrisinin olduğunu düşündüğüm GREY ODYSSEY (2) de ihmal edilmemelidirler.

5.AYAK:  3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait maiden koşuda ise rakiplerinden farklı güç ve performansa sahip olduğuna inandığım SEVERIANO (6)'nun aynı yarışlarını tekrarlaması halinde kazanması normal sonuçtur. Ancak bu safkan son iki koşusuna aralıklarla girdiği için "tek" yazma konusunda kararsızım.

Şayet bu sebepten dolayı yine bekleneni veremezse, Navel Orange gibi Grup atının tam kardeşi olması sebebiyle dikkat çeken bir kan hattına sahip olan, 100 bin pound ve 110 bin euro gibi yüksek bedellere iki kere satış görmüş FLECKERL (4), daha vasat grupta koştuğu ilk yarışında 3.lük elde eden GREAT CONQUEST (5)  ve pist ve mesafeye yatkın pedigrisiyle dikkat çeken bir diğer safkan SIMILARITY (8) devreye girebilecek isimlerdir.

6.AYAK: Son olarak 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 5 handikap mücadelesinde ise son yarışı hayli dikkat çekici olan EURYSTHEUS (1), Godolphin'in kalitesini gösteremeyen safkanı WAVERUNNER (7), son ikinciliği ile ONE SCOOP OR TWO (3), istikrarlı isim AQUA ARDENS (4) ve FAME AGAIN (6) eşit şanslı isimlerdir ve küçük kuponlar için yeterlidir.

Geçen yarışın favori verdiğimiz ONE WAY OR ANAOTHER (8), son koşusunu kazanan HEEZARARITY (5), HILL OF DREAMS (2) ve EDGWARE ROAD (10)'u daha geniş kupon yapanlar sürprizde değerlendirebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk