18 aralık diyarbakır at yarışı tahmini

18 aralık diyarbakır yarış günü

1.Koşu: İyi form durumuyla son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan GAUCHO (2) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. YIKILA YIKILA (5), artan formuyla VEZİRKÖPRÜ (4) ve son koşusuyla dikkat çeken EFE PAŞA (6) ciddi rakipleridir.

Altılı ganyan başlıyor

2.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız CAMARADERIE (6) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Son koşularıyla dikkat çeken WEST RIVER (3) ciddi rakibi olup UNSTOPPABLE (9) ve SPONGE TEXT (5) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Kum pistteki son koşularıyla dikkat çeken UNUTULMAZ (6) öncelikle şans verdiğimiz isim olup son startını ölçü almadığımız MUSTİ (2) ve hafif kilolu YAHYA REİS (9) ciddi rakipleridir. NAYİF BEY (1) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Artan formunu son koşularına da yansıtmış olan ÖZTURGUT (3), uyumlu jokeyiyle YİĞİTCANBEY (4) ve son yarışlarıyla dikkat çeken ASALPOLAT (6) birlikte şans verdiğimiz isimler olup FİKOKAYA (2) ciddi rakipleridir.

5.Koşu: Son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan SİPANKIZI (5), etkili yarışlarıyla dikkat çeken LYRA (1) ve iyi form durumuyla RUHUGÜL (3) birlikte şans verdiğimiz isimler olup TUMBULHİLALKIZI (8) ciddi rakipleridir.

6.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan SOUTH CENTER (7) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. ROYAL ASHLEY (4) ciddi rakibi olup SEL SEBİL (6) sonraki ihtimaldir. CEYHAN BEYİ (2) sürpriz yapabilir.

7.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ŞENGÜLCAN (4) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. SUALP (5) ciddi rakibi olup ekürili HASTAYIM (2-3) sonraki ihtimaldir. GADDARINOĞLU (1) sürpriz yapabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk