Bursa at yarışı tahminleri 20 aralık 2013 cuma

20 aralık bursa yarış programı
birinci ayak;

Son koşusunda çok kötü bir performans sergileyip yarıştan kötü bir sonuçta ayrılan 5 numaralı Princess Süreyya formda jokeyi Akın Sözen ile ilk şans verdiğim isim.

bu safkanın yine eksik koşması durumunda ağır kilosuna rağmen son kum pist ikinciliği ile dikkat çeken 1 numaralı Landros ve hafif kilosunu avantaja dönüştürebileceğini düşündüğüm kalite safkan 7 numaralı Exclusive devreye gireceklerdir.

Koşunun sürprizini idmanlarında aşama kaydeden 3 numaralı Gold Hammer yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 2 numaralı Cesur Hisar,eküri avantajı ile 1 numaralı Baldura ve 10 numaralı Balböceği yüksek şans verdiğim safkanlar.

Bu yarışın bu üç safkan dışına çıkacağına ihtimal vermiyorum.

üçüncü ayak;

Çim pistte iki birincilik elde eden son koşusunda ise kum pistte yedincilik elde eden 8 numaralı Akçabey kalitesi ile favorim.

ağır kilosuna rağmen çok formda bir dönem geçiren 1 numaralı Ressam ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 5 numaralı Kaçın Geliyor ihmale gelmeyecek isimler.

koşunun diğer şans verdiğim safkanları ise eküri avantajı ile 9 numaralı Azimşah,13 numaralı Onursoy...

dördüncü ayak;

Daha sert gruplarda mücadele veren Külünküoğlu uzun zamandır bu kadar uygun grupta start almıyordu.

Rakiplerine göre kilo dezavantajı olsa da 1 numaralı Külünkoğlu'nun fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Çok kaliteli bir safkan olsa da büyük bir form düşüklüğü yaşayan ve sert gruplarda mücadele ettiği grup koşularda başarısız olan 9 numaralı Matador Yaşar uygun grupta favorim.

Dediğim gibi kalitesi ile rakiplerinin çok önünde olan Matador Yaşar normal şartlarda bu grubu rahat geçmesi gerekiyor.

Ancak safkanın formsuzluğu ve yarışın kumda olması nedeniyle 12 numaralı Action Law,13 numaralı Artic Man kuponlarda olmasını önereceğim isimler.

altıncı ayak;

Günün en karışık koşusu olarak gözüken yarışa fazla safkan yazmak mantıklı bir tercih olacaktır.

Bu koşudaki sıralamam ;

  • Son koşusundaki üçüncülüğü tatminkar olan 6 numaralı Secred Fair
  • Kum pistte çok başarılı yarışlar gösteren 8 numaralı Distant Green
  • Yeniden toparlanan 4 numaralı Moonshine Coral
  • Ağır kilosuna rağmen 2 numaralı Trallers Girl
  • Yarışta sürpriz şansı verdiğim 15 numaralı Kasaba Beyi
Paylaş :

1 yorum:

  1. 1 ayak 4.5.7
    2 ayak 2 tek olur

    3.ayak 1348
    4 ayak137
    5 ayak23459.10.12.13.8
    6 ayak23.10.13.15 süper oyun bolsanslar .İbrahim camcı

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk