9 aralık Şanlıurfa at yarışı tahminleri


9 aralık 2013 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 12:15 de start alırken ; altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

9 aralık urfa yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında aynı pist ve mesafedeki son koşusunda ikinci olan GÖKHANINOĞLU(1) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. BOKSÖRKAYA(8) en ciddi rakibidir. YÜRÜBE(2) ve GÜLŞEN SULTAN(4) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusunu kazanan USAGARA(7) gelişen formuyla kazanabilir. EYYUPBABA(2) ve ANADOLU RÜZGARI(3) en yakın rakipleridir. YİĞİTCANBEY(1) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen MOTAS(1) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. MOLU BEYİ(6) ve YAİR(11) ihmal edilmemelidir. EXHAUSTED SOLDIER(5) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan CEMİL BEY(2) artan formuyla favorimizdir. CEYHAN EXPRESS(3) en güçlü rakibidir. SARUHANBEY(6) ve TIME IS UP(9-5) sonraki ihtimallerdir.

5.ayak: Son koşusunda kum pistte dördüncü olan HAKANSOYLU(6) iyi form durumu ile favorimizdir. BİLBAY(4) ihmal edilmemelidir. SUALP(5) ve MİRZEYBİN(9) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda üçüncü olan TITANIC(4) gelişen formuyla favorimizdir. TEKELİHAN(3) ve SURUÇKAN(9) en yakın rakipleridir. KAÇAR FEVZİ(1) sürpriz şansına sahiptir.
Paylaş :

4 yorum:

  1. kardeş hayatta bir yarıştır ne bildigin önemli degil sebebi önemli biliyorsan.

    YanıtlaSil
  2. ben 25 yılımı verdim bu hobime hala varım ayaktayım.

    YanıtlaSil
  3. beşiktaş aşkına ömrümü veririm. emek güzel devam.

    YanıtlaSil
  4. hiç teksiz altılı kurgusu olurmu.

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk