Ana Sayfa » , » KADİR TOKAÇOĞLU Bursa'da fırtına gibi esiyor

KADİR TOKAÇOĞLU Bursa'da fırtına gibi esiyor


KADİR TOKAÇOĞLU 2014 yılında Bursa yarışlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Bursa ile özdeşleşen jokey bugüne kadar Bursa'da katıldığı 119 koşuda 33 birincilik,25 ikincilik,13 üçüncülük, 14 dördüncülük elde etti.

Kadir Tokaçoğlu bu rakamlar ile %28 birincilik oranı tuttururken,%72'lik bir oranla da tabelaya girdi.

Geçen sene yani 2013 yılında 262 koşuda 39 birincilik elde eden Tokaçoğlu,2014 yılında 119 koşuda 33 birincilik elde ederek neredeyse sezonun yarısında geçen sene ki birincilik rakamı ulaştı.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk