6 MAYIS 2014 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

6 mayıs 2014 tarihinde salı günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:45 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 19:00 da start alacak.

Adana Yeşiloba hipodromundaki koşular saat 21:30 itibari sona erecek.

Günün önemli koşuları;
  • 3.ayak; Belceğiz Koşusu
  • 4.ayak; Bolkar Dağları Koşusu
Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Yeni Kartal isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunda gösterişli bir birincilik alan ve bu yarıştaki önemli rakiplerini geride bırakmayı başaran safkanın güzel bir uyum yakaladığı jokeyi Yücel Bilik ile bu yarışı da kazanarak üst üste dördüncü zaferine ulaşmasını bekliyorum.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 1 numaralı Tumbul Sinem isimli safkanı öneriyorum.

Yarış hayatının ilk kum yarışında çok başarısız olan ancak Adana çiminde iki birincilik elde eden safkanın mesafe uzadıkça performansı da artıyor ve dereceleri de iyileşiyor.

1200 metre çim pistte koşulacak koşuda da safkan üçüncü birinciliğine yakın gözüküyor.

Günün Adana Kuponu;

1.ayak; 2,6,11
2.ayak; 1,2,4,6,13
3.ayak; 1,2,4,5
4.ayak; 1
5.ayak; 1
6.ayak; 2,4,8,5,14,1

kupon bedeli; 21,60 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk