Spy X Ankara 6'LI Ganyan Tahmini 3 nisan

1.AYAK: 

Aprantisiyle katıldığı iki yarışından da zaferle ayrılan Mıstıkbey, aynı titizlikle hazırlandığı bu koşusunda da iddialı olacaktır.

Üzerine gidilmeden bir yarış gösterilen Baba Altar ve mesafe ayırt etmeyen Tunçoğlu favorinin en yakın takipçileri olurlar.

2.AYAK: 

Gayet güzel hazırlıkları ve genel görünümünü çok beğendiğim Merkürün Kızı’na başta şans tanımaktayım.

İdman pistinde oldukça sıhhatli görünen Gökkale, dış starttan çıkmasına rağmen uygun kesinlikle ihmale gelmez.

Sürekli aşama kaydeden Borbore ve seri bir tay olan Ser Atakan hata kollarlar.

3.AYAK: 

Güç ve performans olarak rakiplerinden oldukça farklı bir görünüm içerisinde olduklarını gördüğüm Birlale ve Daldagül ikilisi altılı kuponlarına muhakkak yazılması gereken iki kısraktır.

4.AYAK: 

Gayet parlak son koşusu ardından sabah çalışmalarında da kusursuz bir görüntü ortaya koyan Pırılım ve 600/36.5 sprintinin sonlarına doğru fotoya mermi gibi giren Cephei ikilisi arasında sıkı bir çekişme geçeceğe benziyor.

5.AYAK: 

Adana’da oldukça ciddi rakiplerle mücadele verdiği son koşusunda gayet başarılı bir 5.lik çıkararak istenilen düzeye geldiğinin sinyallerini veren Present Perfect, bu kez dengi grupta bir adım öne çıkan safkandır.

Süratli isimlerin bir araya gelmesi şansını yükselten Big Price, sprinter yapısıyla sonuca ulaşabilir. Sürekli üzerine koyan Alaz, bu koşusu dahil yakın takibe alınmalı.

800 metrelik galobunda geçen haftalara oranla çok daha iyi bir görünüm içerisinde olduğunu belirtmek istediğim Virgin Pearl, en küçük bir hatayı affetmez.

Ahır ekibinin inandığı Krem’e ise kesinlikle bir çarpı atılmalı.

6.AYAK: 

Ekürisi Zülumkar ile birlikte bu yarışa girecek olan Aktemur, yeterli gördüğüm hazırlıkları ve uyum içerisindeki binicisiyle üst sıralardaki yerini alacaktır.

İdman pistinde sıhhatli görünen Kuziko ve Urfa’dan çok iddialı getirilen Benzeoğlu hata affetmezler. Baş Namık ve Çiftçibaşı Ağası diğer şanslı taylar. Bol Şanslar…


Spy X Ankara kuponu;

1.AYAK: 1-5-4
2.AYAK: 11-6-3-13
3.AYAK: 1-5
4.AYAK: 6-1
5.AYAK: 4-2-9-10-6
6.AYAK: 1-8-3-2-5
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk