Spy x 6'LI Ganyan Tahmini 3 nisan perşembe


1.AYAK: Son haftalarda hız verdiği çalışmalarında oldukça sıhhatli görünen Mavi Kelebek, orijin olarak yatkın olduğu pistte adından bahsettirebilir.

İki ekürisiyle birlikte bu koşuya hedeflenen Zamanın Tanığı, süratli yapısıyla bir solukta bitirmeye çalışacak.

1000/1.10.7 galobunda beğenimi toplayan Çolbir, bu havasını performansına yansıtması halinde rakip tanımaz.

Yenilmezkız ve Kuşçu Efesi ise kollanmalı.

2.AYAK: Sevdiği çim pistte çıkacak olan Magnifica Presenza, gayet sıhhatli idman görünümüyle öncelikli düşünülmeli.

Güzel bir hazırlık döneminden geçen Green Witch, dinçlikle çok farklı bir performans ortaya koyabilir. Tabela diplerindeki koşuları olumlu Till I Collapse, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

Gününde olduğu zaman çok farklı koşabilen Semestra’yı sürpriz severler muhakkak değerlendirmeli.

Tempolu koşuları seven Alakan, sprinter yapısıyla sonuca ulaşabilecek yetenekte. Cure Notice ve Anamur ise sürprizlerim.

3.AYAK: Her ne kadar uzun süredir start almasa da sürekli idmanlarına katılan ve çalışmalarında bir hayli kendinden emin görünen Star Cat, bilinen üstün çim performansı ve oldukça elverişli bu rakipleri yanında birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

4.AYAK: Son haftalarda müthiş bir form sıçraması gösteren Happy Love ve başarılı bir sezon geçiren Bay Çiftçioğlu ikilisine birincilikte eşit şans tanımaktayım.

Makineden düzgün çıkması halinde Sound Of Storm ise her an devreye girebilecek yetenekte. Gold Hammer ise bu yarışı dahil takibe alınmalı.

5.AYAK: Olumlu tedavisi ardından ilk kez mücadele verecek olmasına rağmen bu rakiplerle baş edebilecek yetenekte olduğunu belirtmek istediğim Sühan başta olmak üzere; Görkembey, Zümrüt Kızı, Mavi Melek, Cartano, Meliskız ve Emirdevir sizlere önerebileceğim en şanslı isimlerdir.

6.AYAK: Formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu özellikle belirtmek istediğim Gündüzhan ve çim performansının kuma nazaran çok daha etkili olduğuna inandığım Muratefe arasındaki mücadelede en az hata yapan taraf son ayağın galibini belirleyecektir.

Spy X İzmir Tahmini

1.AYAK: 8-5-1-10-4
2.AYAK: 4-16-7-2-1-12-9
3.AYAK: 7
4.AYAK: 7-1-3-2
5.AYAK: 1-7-13-4-2-8-5
6.AYAK: 3-7
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk