BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 7 NİSAN 2014

7 nisan 2014 tarihinde pazartesi günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı dokuz koşudan oluşuyor.

Bursa Osmangazi yarış programındaki koşular saat 14:00 da start alacak,altılı ganyan ise saat 15:30 da başlayacak.

Programdaki koşuların bitiş saati ise saat 18:00...

Birbirine denk safkanların katılacağı koşularla birlikte kalabalık safkanların mücadele edeceği koşular sonucunda Bursa programı eski yıllardaki gibi yüksek ikramiye verebilir en azından ben böyle düşünüyorum.

Programda ön plana çıkan isim olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Bursa Emniyet Müdürlüğü koşusunda yarışacak olan 4 numaralı Triple Double isimli safkan.

Son iki koşusunu çok rahat kazanan ve gelecek vaadeden safkan bir üst grupta da iddialı olup gerçek gücünün çok yukarılarda olduğunu bizlere gösterecektir diye tahmin ediyorum.

Günün sürpriz ismi olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 8 numaralı Hızlıtay'ı öneriyorum.

Geçmişi başarılarla dolu bu safkan önde istediği tempoyu kurarsa büyük sürpriz yapar aman dikkat.

Günün Bursa Tahmini;

1.ayak; 9,3,2
2.ayak; 2,3,4,5
3.ayak; 1,2,6,8
4.ayak; 4
5.ayak; 1,3,4,9,11
6.ayak; 1,2,6,7,8,12
bursa yarış programı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk