11 NİSAN 2014 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

istanbul at yarışı programı
11 nisan 2014 tarihinde cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:45 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da start alacak.

İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı saat 21:30 da sona erecek.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Erguvan koşusunda start alacak olan 5 numaralı Ersanağa isimli safkanı öneriyorum.

İlk iki koşusunu gösterişli bir şekilde kazanan,son koşusunda ise 3,5 boy geç çıktığı yarışı üçümcü bitiren Ersanağa bu koşuda çok etkili koşacaktır.

Formda ve kaliteli jokeyi Sadettin Boyraz ile birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

günün istanbul tahmini;

1.ayak; 2,4,7
2.ayak; 3,7,1
3.ayak; 4,5,7,12
4.ayak; 5
5.ayak; 5,6,3
6.ayak; 6,5,2,13,8

kupon bedeli; 27 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk