ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ 12 NİSAN 2014


12 nisan 2014 tarihinde cumartesi günü Ankara 75.yıl hipodromunda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Ankara yarış programındaki koşular saat 14:30 da başlayacak,altılı ganyan ise 15:30 da start alacak.

Yarış programındaki koşular bitiş saati ise 18:00...

Günün bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında koşulacak Polis Günü Koşusunda start alacak olan 7 numaralı Kemalhan isimli safkanı öneriyorum.

Sevdiği pist ve mesafede start alacak safkan kantarmasını iyi tanıyan kaliteli jokeyi Özcan Yıldırım ile fotoyu önde geçecektir.

Günün bombası olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan 1 numaralı Alşallı isimli safkanı öneriyorum.

Arka arkaya boş koşan safkan idmanlarında kıpırdandı ters bir yarış koşabilir DİKKAT

Günün ankara tahmini;

1.ayak; 4,3,9,1
2.ayak; 3,4,6,8
3.ayak; 1,8,7
4.ayak; 1,4,6
5.ayak; 7
6.ayak; 6,5,2,1
Paylaş :

1 yorum:

  1. senin tek verdiğin 7 den yattım izmiri takip edeceğim artık tebrikler

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk