Ana Sayfa » , , » Bitirim Karınca Demirdöven mücadelesi nefes kesti

Bitirim Karınca Demirdöven mücadelesi nefes kesti


20 mayıs 2014 tarihinde Ankara 75.yıl hipodromunda düzenlenen Süt Koşusunu Bitirim Karınca isimli safkan jokeyi Uğur Polat ile kazanmayı başardı.

2014 yılında hiç geçilmeyen Demirdöven ile 200 metre mücadele eden Bitirim Karınca fotoda rakibini geçmeyi başardı.

Demirdöven'in bu koşuda önde istediği tempoyu kuramaması ve Atiktay'ın yüksek tempolara çıkması nedeniyle yıpranması sonlarda safkanın yıpranmış girmesi bu sonucu doğurdu diyebiliriz.

Ancak yine de Bitirim Karınca'nın sorunlarının giderildiği ve çok formda olduğunu da bir kenara not etmek lazım ki bence ilerleyen günlerde adını sıklıkla bizlere duyacağız.

Bu önemli koşuyu üçüncü bitiren Bürebey'in de en az diğer iki isim kadar etkileyici bir performans sergilediğini de söylemek lazım.

Atiktay ise tempo verdiği koşuyu dördüncü bitirdi.

Yarışın Farkları; Burun-Yarım Boy-Uzak
Yarışın Ganyanı ; 2.85
Yarışın Bitiriş Derecesi; 2.23.14

2014 Süt Koşusunu izlemek için tıklayın

Bitirim Karınca'nın sahipleri kimdir
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk