21 Ağustos Cuma İstanbul At Yarışı Tahminleri


1.AYAK: Start aldığı son yarışlarında oldukça başarılı bir grafik çizen Berragül benim favorim.

Bu pist ve mesafede yarış kazanmayı başarmış bir isim olan Pamuk Abla ve Hayal Perisi daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.AYAK: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam; Çakıcı Efe, Kaya Pınarlı, Mirhaber, Bahtışahane, Affanbey, Özümtatar ve Muson Rüzgarı şeklinde.

3.AYAK: Devamlı tabela içerisinde kendisine yer bulan Sweet Brew bu defa şanssızlığını kırıp fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu safkanın istenilen yarışını yapamaması durumunda; istikrarlı koşan İbra, eküri avantajı bulunan Gifted Sister ve Hard Baby sırası ile devreye girebilirler.

4.AYAK: Bir müddet ara verdikten sonra start aldığı yarışı ile kondisyon açığını gideren kalite isim Captain Pitt yükselen form grafiği ile benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

5.AYAK: Kazandığı koşunun ardından muntazam idmanlarını sürdüren Efe Baba bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

İstikrarlı koşan yetenekli kısrak Dilşeker, bu aralar bir bomba patlatmasını beklediğim Feracehan ve inişli çıkışlı grafik çizen Canirem favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

6.AYAK: İlk koşusundan dördüncülükle ayrılan Korcan daha iyi hazırlıklar ile gireceği bu yarışta birinciliğin en güçlü adayıdır. Son yarışını ölçü almadığım Aldalga ile devamlı aşama kaydeden Ege Şahini favoriye zor anlar yaşatabilirler.
Paylaş :

1 yorum:

  1. Tebrikler
    Şahane yorumunuz için
    Son ayakta da çelenk gözden kaçmasaymış

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk