İSTANBUL ALTILI GANYAN YORUMLARI 26 MAYIS 2014

1.Ayak: Her yarışını bir öncekinden iyi koşan ve idmanlarını da aksatmadan sürdürerek form grafiğini daha da geliştirmeyi başaran Pango etkili binicisi ile kazanmaya oldukça yakın görünüyor.

Ön tarafta fazla rahatsız edilmediği taktirde bilinen süratli stili ile bir nefeste bitirebilecek güce sahip olan formda isim Mübadele ve sonlarda yapacağı etkili sprinti ile kendisine şan arayacak olan Pentagon Force favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Start aldığı koşularda bu grup tatminkar sonuçlar elde etmeyi başaran Hattrick yükselen formu ile birinciliğe yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen performansı gerçekleştirememesi durumunda, Tabelanın hemen dibinde tamamladığı ilk yarışı sonrası form ve kondisyonunu iyice geliştirmeyi başaran Mister Dexter, son koşusu ile artık kazanabilecek kıvama gelmeyi gösteren Dayı Mevlüt ve idmanlarına hız kazandıran Leono Oro sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Daha sert rakipler ile mücadele ettiği koşularında bile son derece başarılı sonuçlar elde etmeyi başaran kalite safkan Yaramaz Çocuk ve bir müddet aranın ardından yarış koşarak daha iyi duruma gelen ve kilo avantajı bulunan Savurlu arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

4.Ayak: Oldukça sert rakipler ile mücadele edip az farkla tabela dışı kaldığı son koşusunu gerçek gücüne kesinlikle ölçü almadığı Başseklavi uygun grupta ilk şansa sahiptir.

Start aldığı on beş koşunun yedisini kazanıp, diğerlerini de tabela içerisinde tamamlamayı başaran kalite kısrak Veli Can Kızı favoriye zor anlar yaşatacaktır.

5.Ayak: Adana’dan geldikten sonra idmanlarını aksatmadan sürdürerek form grafiğini yükseltmeyi başaran Marvelous Girl ve çim pistte start alıp tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu bir hayli parlak olan Beyaz Gölge arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, istikrarlı yarışlar koşan Babyguska Adana’dan oldukça formda gelen Twinsea ve uzun mesafeden olumsuz etkilenmediği taktirde etkili formu ile Yorkville Queen sırası ile devreye girebilirler.

6.Ayak: İlk iki koşusunda tatminkar sonuçlar elde eden ve daha da iyi durma gelmeyi başaran Berfin’e ilk şansı veriyorum. İlk defa start alacak olmasına rağmen tereli hazırlığı bulunan ve çok iyi bir kan hattına sahip olan Kilbline Son, uzun süredir ciddi şekilde hazırlık yapan Yağızemre ve eküri avantajı da bulunan Gifted Sultan daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk