26 MAYIS PAZARTESİ BURSA ALTILI TAHMİNİ

1.Ayak: Start aldığı koşularda istikrarlı neticeler elde etmeyi başaran Miss Cooper korumayı başardığı formu ile ilk şansa sahip.

Bir süredir start almamasına rağmen son günlerde idmanlarına hız kazandıran Art Düşes, rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen bilinen performansı ile Çiftçi Kızı ve son başarısız koşularının kötü izlerini silmek isteyecek olan Fountainhead koşuda söz sahibi olabilecek diğer kısraklardır.

2.Ayak: Son yarışından ikincilikle ayrılmayı başaran ve eküri avantajı da bulunan Şeker Tuna birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkan beklenilen yarışını yapamaz ise, gücü oranında yarışlar koşan Hazal Tay, çıkış içerisinde olan Cembey, hızla toparlanmaya başlayan Demirok, bu koşu ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim Acımasız, idmanlarına hız kazandıran Aykutalp ve bu aralar bir patlama beklediğim Ataktay sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Kazandığı koşunun ardından düzenli idmanlarını sürdüren Coşartay dişine göre rakipleri yanında bir kez daha fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor.

İzmir’den kazanarak gelen formda safkan Hızlıtuğra ve istikrarlı yarışları ile göz dolduran Akoğuz favorinin en küçük bir hatasını affetmeyeceklerdir.

4.Ayak: Yaklaşık üç aydır start almamasına rağmen İstanbul’da hazırlılarını aralıksız sürdürerek formunu yükselten Hayri Baba bilinen güç ve kalitesi ile benim favorim.

Başarısız kaldığı son koşusu ile hayal kırıklığı yaratan Valley Of The Sun’dan bu defa daha etkili bir sonuç gelebilir.

Kolay kazandığı koşusu ile moral bulan Neil ve Bursa çim pistinde başarılı sonuçlar elde edebilen eküri avantajlı Aslan Kral daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

5.Ayak: Son üç yarışında ortaya koyduğu başarılı performansının ardında düzenli idmanlarını sürdüren atımız Sabırlıcan’dan bir kez daha etkili bir sonuç almasını bekliyor ve günün en sağlam bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak: İkinci olduğu yarışı ile artık kazanıp özlediği birinciliğe uzanacağını gözler önüne seren ve idmanlarında da daha iyi durumda geldiğini gösteren Kadam favorim.

Az farkla tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığım ve bu defa daha iyi performans sergilemesini beklediğim Payback ile inişli çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen Wind Of Emre favoriye zor anlar yaşatacaklardır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk