Spy X Bursa At Yarışı Tahminleri 2 Ağustos

spy X At Yarışı Tahmini yapıyorAt yarışı konusunda uzman olan Spy X artık Atyarisibilgi.blogspot.com adresinde tahminlerini yapacak.

Kendisi at yarışı konusundaki araştırmalarını para için yapmadığını bu nedenle blogda tahminlerini yayınlamaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Kendisi ile çalışacağımız için büyük bir mutluluk duyuyoruz ve başarılar diliyoruz.

İlk tahminlerini bu sabah gönderece Spy X 2 Ağustos Bursa yarış günün oldukça zor bir program olduğunu ve sürprize açık olduğunu belirtti.

Spy X'in 2 Ağustos At Yarışı Tahminleri;
1. Ayak = Altılının ilk ayağında çok fazla atın birincilik şansı bulunuyor.Özellikle 10 numaralı Black Bishop ve 11 numaralı My Turn oldukça formdalar ve kazanabilirler.


Bu atların dışında 2 numaralı Baltuna,3 numaralı Hasbelkader'de galoplarda kazanabileceklerinin sinyallerini veriyorlar.

7 numaralı My Sacrifice ve 7 numaralı Southworth yazılarak ilk ayak raha izlenebilir.
2. Ayak = Birbirine yakın atların Maiden mücadelesinde her sonuç makul karşılanabilir. Ama galoplarında diğer rakiplerinin önünde performans gösteren 1 numaralı Avarok ve 3 numaralı Çelik Torun arasında geçmesini bekliyorum.

8 numaralı Tayfun Dayı'nın da yakın bir ikincilikten sonra sahipleri tarafından Maiden den çıkması bekleniyor.Sahibi Ramazan Kayalık tarafından günün teki olarak gösterilen 5 numaralı Gold Kid'siz büyük kupon yapmayın...

3. Ayak = 2 numaralı Beyyahan eküri avantajıyla yarışın favorisi ve günün yazılabilecek atlarından bir tanesi. Tek atamayanlar için ahır personelinin çok güvendiği bir at olan 7 numaralı Büşra Hanım önerilebilir.Koşunun bombasını 3 numaralı Tuncer patlatabilir. DİKKAT....

4 Ayak = 2 numaralı Delicious Fuat Çakar'ın tercih etmesi ve tam mesafesinde olması nedeniyle günün bankosudur. Güvenemeyenler için önereceğim at 4 numaralı Mali Mali.

5. Ayak = Günün en zor koşularından biri. Birbirleri ile sık sık mücadele veren safkanların bu yarışında her türlü sonuç çıkabilir.

2 numaralı Aytencik,3 numaralı Gencer,5 numalı Tüzünsoy,6 numaralı Hepyener,7 numaralı Çıkmazberk ve 8 numaralı Sungur ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Küçük oynayanlar için 2 numaralı Aytencik tek yazılabilir.

6. Ayak = 3 numaralı Elbirlik yakın aralarla 3. olduğu iki koşudan sonra jokeyi D.Yıldız ile bu koşunu favorisi.9 numaralı Lady Truva favorinin en ciddi rakibi olurlar.10 numaralı Lucy Fortune Erhan Yavuz faktörü ile yazılması gereken bir safkan.

Spy X Geniş Altılı

1.Ayak :2-3-4-7-10-11
2.Ayak :1-3-5-83.Ayak :2-3-7
4. Ayak :4-2
5. Ayak :2-3-5-6-7-8
6. Ayak :3-10-9
Toplam: 129 TL


Spy X Orta Altılı

1.Ayak : 2-7-10-11
2.Ayak : 5-8-1
3.Ayak : 2-7
4.Ayak : 2-4
5.Ayak : 2-3
6.Ayak : 3-9-10-6-12

Toplam : 24 TL


Spy X Küçük Altılı:



1.Ayak : 2-7-10-11

2.Ayak : 5-8-1
3.Ayak : 2
4.Ayak : 2
5.Ayak : 2
6.Ayak : 3-9-10-6-12
Toplam: 3 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk