Ana Sayfa » , » 3 Ağustos Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

3 Ağustos Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

altılı ganyan tahminleri 3 aguştos salı 2010


1 Ayak : Üçlü,Dörtlü ganyan seçeneklerinin çıkmasından sonra ilk iki ayak gerçekten de sürpriz sonuçlanabiliyor. Özellikle maiden koşular ilk ayağa denk gelirse bu ayağa fazla at yazmanızı öneriyorum.

1 numaralı Gümüşsoy,2 numaralı Hayri Ağa,3 numaralı Irmakhan,6 numaralı Metin Abi,8 numaralı Uçargider,10 numaralı İzmir Ateşi,11 numaralı Tumbul Cemile bu ayak için yeterli olacaktır.

2. Ayak : 4 numaralı Venezuella'yı tek atamayan yarışseverler 10 numaralı Sky the Limit ve 9 numaralı Poison Ivy yazabilirler. 2 numaralı Yemzeş'i ekleyerek raha bir koşu izleyebilirsiniz.

3. Ayak : Birbirine denk güçteki atların koşusunda 9 numaralı Hammurabi,3 numaralı Aderans,eküri avantajıyla 5 numralı New Salvador,8 numaralı Sultans of Swing,6 numaralı Zambezi. Bu atlar ayrılmadan yazılmalıdır.

4. Ayak : Kafkaslı 4 gün önce yarış koşmasına rağmen yine günün kalesi gibi duruyor. Ben kendi adıma Kafkaslı'ya hiçbir zaman güvenmeyenlerdenim. Bu nedenle 6 numaralı Hayatım,4 numaralı Uçanbey ve 8 numaralı formda safkan Hisarbey'i yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak : 11 numralı Preveze çok formda ve galopların bu rakiplerinden çok daha iyi dereceler sergiliyor. Halis Karataş faktörü ile günün en güvenilir atı.

6. Ayak : Günün son koşusunda 1 numaralı Gazi Begoviç bir adım önde gözükse de 4 numaralı Dylan ve 5 numaralı Mozaik en ciddi rakipleri olacaktır.2 numaralı Cross Relative'deen ufak hatayı affetmez.

3 Ağustos Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak : 1-2-3-8-6-8-10-11
2.Ayak : 4-9-10
3.Ayak : 1-6-8-9-3
4.Ayak : 2-6-8-4
5.Ayak : 11
6.Ayak :1-2-4-5

98 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk