Bursa altılı ganyan tahmini 10 ocak 2014

10 ocak altılı ganyan programı
1.Ayak: Kazandığı koşu sonrası muntazam idmanlarını sürdüren ve eküri avantajı da bulunan CESURHİSAR favorim.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan GÖREME ve beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım DESTAN YAZAN favorinin en ciddi rakipleridir.

2.Ayak: Son yarışlarında ortaya koyduğu performansını tekrarlaması halinde ATLIDERELİ maidene veda etmeye en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.

Bu safkanın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, yetenekli kısrak BELALIKIZ, son başarılı yarışı ile BALDURA, toparlanmaya başlayan NURİ BEY ve YOLVER sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Son iki yarışında üçüncülükle ayrılmayı başaran ve daha da iyi duruma gelen TUNCELİ ilk şansa sahip.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan ART DÜŞES ve startta fazla oyalanmaz ise ZOYA favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Start aldığı koşularda son derece başarılı sonuçlar elde etmeyi başaran DAĞAŞAN korumayı başardığı etkili formu ile dişine göre rakipleri yanında altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

5.Ayak: Bilinen üstün sürati ile WILD AVALACHE fotoyu önde geçmeye en yakın isimdir.

Süratli gidecek yarışta düzlükte yapacağı etkili sprinti ile devreye girmeye çalışacak olan formda isim ARCSAINT favorinin en ciddi rakibidir.

Etkili formunu korumayı başaran BAŞTACIM ve tırnaklarının ucunda olan FLAYING ARION daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda DISTANT GREEN, SPEAR, HAVE A NICE FLIGHT, LANDROS, LIFES LONG FOR RUN ve FLOOD benim sırası ile şans vereceğim isimlerdir.
Paylaş :

2 yorum:

  1. bu bursa programında kim tek atısa elde kalır.

    YanıtlaSil
  2. inşallah emeginin karşılıgını bulursun yaşlı kartal

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk