İstanbul altılı ganyan tahmini 8 ocak 2014


1.AYAK: Son kez İstanbul çiminde katıldığı 1400 metrelik yarışında makineden çok geç çıkmasından dolayı koşudaki tüm şansını ilk metrede kaybederek oldukça gerilerde tamamlayan Laguardia, sonrasında hız verdiği idmanlarında ortaya koyduğu gayet güzel dereceli hazırlıkları ve bu günkü rakipleriyle baş edebilecek güçte olduğuna inandığımdan dolayı aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde söz sahibi olmasını bekliyorum.

İlk 1200 metrelik kum koşusunda yarışın her yerinde rakiplerine hakimiyetini hissettiren ve özellikle son 250’den sonra binicisinin teşviklerine her metrede istenildiği gibi karşılık vererek liderliği aldığı gibi farkı her metrede açarak 1.12.91 gibi göze hoş gelen bir dereceyle kolay kazanan Al Neri, muhafaza ettiği müthiş durumu ve edindiği tecrübeyle yine adını birinciliğe yazdırabilir.

 Bu günkü rakiplerinden Al Neri ile yine aynı gün bölünen diğer Şartlı-1 koşuda mücadele vererek My Grand Boy’un 2.5 boy gerisinde zorlanmadan tatminkar bir 2.lik sergileyen Molinara’nın kendisini tercihleyen klas jokeyi ve dereceli galoplarıyla her an devreye girebileceğini düşünüyorum.

2.AYAK: 7 gün önce katıldığı 2100 metrelik kum koşusunda diğer yarışlarının aksine bu kez koşuyu gerilerde takip eden ve son düzlüğe 11.durumda çıkmasına rağmen en dış kulvara doğru açılarak yaptığı güçlü ataklarının ancak kendisine 2.12.18’lik derecesiyle yakın aralarla 3.lük getirdiğini gördüğüm Sanzatu’nun bu gün için çok daha süratli isimlerin bir araya gelmesiyle şansının artığını düşündüğümden dolayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

3.AYAK: 39 gün aradan sonra çok daha güçlü rakipler arasında geçtiğimiz hafta üzerine gidilmeden bir yarış gösterilerek açıklarını gideren Akrobat, oldukça elverişli bu rakipler arasında ufak bütçeli kuponlara risk edilebilir. Yanına at yazmak isteyenler ise formunda önemli derecede gelişmeler olan Cordoba’yı kuponlarına ekleyebilirler.

4.AYAK: Son kez katıldığı 1500 metrelik kum koşusunu 1.32.63’lük derecesiyle kazanırken Shere Khan gibi yaz sezonunun flaş 3 yaşlı İngiliz taylarından biri olmasını beklediğim safkanı geride bırakma başarısı gösteren Aykal, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da adından bahsettirecektir.

Kocaeli’de katıldığı son 1600 metrelik kum koşusunda start verildiği anda bir anda dışarıya doğru savrulan ve sürekli pistte gezinmesinden dolayı binicisini bir hayli uğraştırarak rakiplerine nazaran çok daha fazla efor sarf etmesine rağmen tatminkar bir 4.lük sergileyen Mc Gill’in bu sorunu giderildiği takdirde birinciliğe ortak olabileceğini düşünüyorum.

Sürekli sert rakipler arasında mücadele veren ve son koşusunda da büyük bir talihsizlik yaşayarak makineden hiç çıkmayan Antiyokus, çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiği bu sınavı için kendisinden beklenilen patlamayı gerçekleştirebilir.

Ufak tefek problemleri giderilen ve sınıf olarak bu grubun bir adım önünde olan Lambourn, ağır kilosuna rağmen kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Gücü nispetinde başarılı koşabilen Meserret ise sprinter yapısıyla rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanacaktır.

5.AYAK: Kısa aranın kendisine çok iyi geldiğini yapmış olduğu 1400/1.39.8 gayet güzel dereceli galobuyla gözler önüne seren Gezeroğlu, yatkın olduğu pist ve mesafede kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir. Mesafe ayırt etmeksizin etkili koşabilen Bulut Reis, kazandığı son yarışı ve üst düzey moraliyle en az Gezeroğlu kadar iddialı olacaktır.

Adana’da katıldığı son koşularında her ne kadar bir varlık gösteremese de bu kez sevdiği İstanbul pistinde şansını deneyecek olan Tanatar, bomboş kilosuyla kötü gidişattı durdurabilir.

Tam bir istikrar abidesi olan Kobra Sel, süratli giden tempolu koşuların vazgeçilmez isimlerinden biri olan Bilgekurt ve yeterli bir hazırlık dönemi geçiren Hasanşah hata kollayacak diğer şanslı isimlerdir.

6.AYAK: Yarış hazırlıklarında göz dolduran Royal Beauty, az farkla tabela dibinde tamamladığı son koşusunda büyük bir ara kapatan Brave Knight, kendisine uygun rakipleri bulan Luxury, adeta bütünleştiği pilotunu bulan Ercihanhan ve üst üste kazandığı yarışlarındaki güzel durumunu muhafaza eden Chachkova zorlu geçmesini beklediğim günün son ayağında ilk akla gelen şanslı isimlerdir.

Eski gücüne ulaşan Bardo, daha önce çok daha güçlü rakipleri geride bıraktığı unutulmaması gereken Nuchis, aşama kaydeden Real Power ve İzmir’den morali getirilen Deli Mavi bu ayağa eklenebilecek diğer şanslı safkanlardır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk