Ana Sayfa » , » Reza Zarrab'ın atları artık devletin(El Ganador)

Reza Zarrab'ın atları artık devletin(El Ganador)


Ülkemizde son günlerde gelişen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu nedeniyle malvarlıklarına el konulan Reza Zarrab'ın sahibi olduğu El Ganador artık devlet malı.

182 bin TL kazancı bulunan El Ganador'un kamu malı olacağı kesinleşirken,aynı kişinin eşi Ebru Gündeş'e hediye ettiği Duty Free ise ünlü sanatçıya ait olduğundan el konulamadı.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk