Adana Altılı ganyan tahminleri 24 aralık 2013

1.Ayak: 

Adana’da Altılı Ganyan çok zor bir yarışla başlıyor. Birbirlerine her zaman üstünlük sağlayabilecek kapasitedeki safkanların bir araya geldiği bu koşuda PRESENT PERFECT ve ARGONOT idman pistindeki formda görünümleri benim sizlere öncelikle önermek istediğim safkanlar.

TINKERBELL’i bu ikiliye en yakın rakip olarak görüyorum, DAYI’nın formunda dikkat çekici gelişmeler var. JOANYKO ve MURATHAN da her an ters bir yarış koşabilirler.

2.Ayak: 

Son yarışında çeşitli şanssızlıklar yaşayan GÖLCÜK ASLANI bu defa kazanmaya bir hayli yakın görünüyor ama ben bu safkanın yanına sizlere 3 isim daha önermek istiyorum.

Bunlar; IHLARA BEYİ, SURHATIN KIZI ve ŞUBATINKIZI… Bütçesi uygun olanlar bu dört atı birlikte değerlendirsinler.

3.Ayak: 

2 Yaşlı İngilizlerinin maidenden çıkma mücadelesinde sizlere geçen yarışında da birinci olarak önerdiğim TRURFUL GIRL yine favorim. Ancak her zaman söylediğim gibi tay yarışları her zaman tehlikelidir ve bu nedenle bu safkanın yanına PARK CEYHAN ve LUCKY SU başta olmak üzere CARELESS ve EGE KARTAL’ın da yazılmasında fayda olabilir.

4.Ayak:

İzmir, Bursa, Ankara ve Adana’da koştuğu yarışlarda bu grup için hayli tatminkar dereceler ortaya koymayı başaran GREEN PUSS, beğendiğim hazırlıkları ve usta jokeyi ile rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isim.

Ekonomik kuponlara bu safkanın tek yazılmasını öneriyorum. Rakip arayanlar YELLOW APACHY, MISS WILLISTON ve bu aralar bomba hazırlığında olduğunu gördüğüm MÜHÜR’ü değerlendirsinler.

5.Ayak: 

Yatkın oldukları pist ve mesafede start alacak olan ve bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda son derece tatminkar dereceler ortaya koyan ORÇUN ve TAYCAN arasında bir birincilik mücadelesi olmasını bekliyorum.

Ekonomik kuponlar için öncelikle bu iki safkan değerlendirilmeli, geniş kuponlar için önermek istediğim diğer iki safkan ise BALBEY ve SEZAR…

6.Ayak: 

Rakiplerine oranla daha ağır bir kilo taşıyacak olmasına rağmen son yarışını kazanırken ne denli iyi bir kumaş olduğunu bir kere daha gözler önüne seren UNICORNUS bana göre günün alternatif bankolarından biridir.

İyi durumdaki VALLEY OF THE SUN, bu aralar idmanlarında anormal derecede dikkat çekmeye başlayan AKENETON, yine sabah çalışmalarında devamlı olarak ilgimi çekmeye başlayan YOLCU BEY ve formunu beğendiğim NOVEMBER bu koşunun şanslı olmasını beklediğim diğer isimleridir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk