Ana Sayfa » , , » 2010 Gazi Koşusu Mystical Storm

2010 Gazi Koşusu Mystical Storm

2010 yılının en önemli koşusunu yani Gazi koşusunu jokeyi Selim Kaya ile Mystical Storm isimli kısrak kazandı.

Dişi Tay Deneme ve Kısrak koşularını kazanan "Mystical Storm" isimli dişi safkan Gazi koşunu da kazanarak ne kadar kaliteli bir at olduğunu da gösterdi.

Mesafenin 2400 olması, Mystical Storm isimli safkanın dişi olması nedeniyle Gazi Koşusun"da ilk şans verilen atlardan değildi.

2010 Gazi koşusunun iki favorisi "Hakkar ve Azaraks'ın" tabelaya girememesi ise Gazi Koşusu adına büyük bir sürpriz oldu.

"Mysitical Storm" isimli safkan koşuyu 2.29.80 lik bir dereceyle kazandı.

Mysitical Storm koşuya en dış kulvardan başladı. Normalde Kısrak koşusunu ve Tay deneme koşularını önde kurduğu sert temposuyla bitiren kısrak Gazi koşusunda farklı bir strateji ile yarıştı.

Son düzlüğe kadar bekleyen safkan virajdan sonra yol bularak rakiplerini geride bırakarak 750.000 TL lik ödülün sahibi oldu. Selim Kaya'nın da ilk Gazi birinciliği olarak tarihteki yerini aldı.

Gazi koşusunun hayal kırıklıkları: Hakkar-Nurettin Şen , Azaraks- Halis Karataş olarak söylenebilir....

2010 Gazi Koşusunun Son 400 metresini izlemek için videoyu tıklayın...

2010 GAZİ KOŞUSU İZLE


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk