Çetin Sahalar Geri Döndü

Arap atlarında biraz ön plana çıkan bir at olduğu zaman hemen yarım kan dedikoduları ortaya çıkmaktadır.

"Çetin" isimli arap atı da yarım kan ingiliz olduğu nedeniyle yarışlardan men edilmişti.

Yüksek Komiserler Kurumu tarafından koşma izninin ve soy kütüğünün iptal edilmesi nedeniyle koşulara iki senedir katılamıyordu.

Çetin'in sahipleri tarafından orjinal Dna raporları ile yaptığı başvuruyu değerlendiren Yüksek Komiserler Kurulu kararı bozdu.Bu karardan sonra Çetin Tarım Bakanlığı koşusuna kayıt yaptırdı.

Diğer at sahipleri bu olaya tepki olarak yarıştan çekildi, Çetin tek olarak katıldığı koşuyu kazandı...!!

Bu günden tam 2 sene sonra Pazar Günü koşulan yarışla birlikte sahalara geri dönen Çetin Kafkaslı'nın önünde jokeyi Ü.Yayla ile koşuyu kazandı.

Verdiği iki senelik aradan sonra sahalara geri dönüşü de muhteşem olan safkan ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettirecek gibi.

Çetin form tuttukça daha da iyi duruma geleceği düşünülürse Çetin'in karşısına çıkacak atların işinin zor olacağını söyleyebiliriz ayrıca diğer at sahiplerinin bu konuda vereceği tepkiler de merakla bekleniyor.

Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk