İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ 11 HAZİRAN 2014


1. AYAK: Koştukça gerçek gücünü ortaya koyacağına inandığım Prince Of Krakow, mükemmel idman görünümüyle yine üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kazandığı yarışı ardından çok daha iyi duruma ulaşan Gece Rüzgarı, uzayan mesafelerde farklı koşabilecek yetenekte.

Kısa bir süre ara verse de çok daha ciddi rakiplerle koştuğunu gördüğüm Benelux, kuponlardaki yerini almalı.

Tırnağının ucundaki Nogay Tuğ ve hazırlıkları olumlu Golden Tower sizlere önerebileceğim diğer şanslı isimler.

2. AYAK: Sentetik pisteki tatminkar ilk iki koşusu ardından kısa bir süre istirahat ettirilen Maraca’nın çimde çok daha başarılı bir performans sergileyeceğine inanıyorum.

İlk 1500 metrelik kum yarışında olumlu izlenimler bırakan Lady Beauty, çok daha hazır gireceği sınavında üst sıraları zorlayabilir.

Gücü nispetinde başarılı koşan Kozmik, önde istediği avansı aldığı takdirde bir solukta bitirmeye çalışacak.

Çok erken saatlerde çalışan Afrikaya Bakan, dişine göre rakipler yanında göz ardı edilmemeli. Form tutmaya başlayan Fantastic Lero ve yarış galobunda oldukça beğenimi toplayan Kara Adil hata affetmezler.

3. AYAK: Uzun aradan sonra iki yarış görerek açıklarını kapatan Savurlu, dereceli galoplarla eksiksiz hazırlandığı bu sınavında favori olmayı hak ediyor.

Süratli giden tempolu koşuları seven Ultramarine, son koşusunu tekrarlaması halinde söz sahibi olacaktır.

Sık koşmasına rağmen Elevato, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Eküri desteği bulunan Iphigeneia, sevdiği dinçlik yarışları ile göz önünde bulundurulabilir.

4. AYAK: Ankara’da katıldığı 1600 ve 2400 metrelik son iki çim koşusunu da gösterişli kazanarak formunun zirvesine getirildiğini ispatlayan Karaüzüm, devam ettirdiği durumu ile birinciliklerine bir yenisini eklemeye çok yakın. Günün en sağlam tekidir

5. AYAK: Pilotunu ve sevdiği pisti bulan Ersanağa, etkisiz kaldığı son yarışlarındaki kötü izlenimleri silmeye çalışacaktır.

Oldukça parlak bir sezon geçiren Tek Zulut ve Halisbey favorinin hatalardan kendilerine pay çıkaracaklar.

6. AYAK: Sıkıştırılmadan bir yarış gösterilen Copernicus’un çimde çok daha iddialı olmasını bekliyorum.

Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak olmasına rağmen çok pişkin bir safkan olan Russian River’e güçlü orijiniyle en az favori kadar şans tanınmalı. Yağızemre ve Acar sürpriz uğraşı verecekler.
Paylaş :

2 yorum:

  1. Hocam merhaba kupon inşallah tutar ben de aşağı yukarı aynısını oynadım. bir şey sormak istiyorum atların koşu stillerini öğrenmek için nasıl takip etmeliyim? mesel 1100m bir yarışta sürekli önde giden bir at çalışarak dahi sonlarda temposunu kaybedip sonuncu oluyorsa bunun için kaçak at diyebilir miyiz yoksa yarışa göre değişir mi?

    YanıtlaSil
  2. yarış gazetesinde yarışın nasıl gideceğini anlatan bir bölüm var.Yani koşuda kimin önde gideceğini sonlarda kimin sprinte kalkacağını anlatıyor.

    onun dışında önde kaçan atların tempolarını iyi ayarlamaları gerekmektedir.Bunun içinde önde kaçan seri safkanların önde rahatsız edilmemesi gerekir.

    Önde rahatsız edildiğinde tempoyu yüksek tutup gücünü bitiren atların sonuncu olması da gayet normal...

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk