27 HAZİRAN 2014 BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

1. AYAK: Sert rakipler arasında mücadele verdiği son 1500 metrelik çim yarışında bile elde ettiği derecenin bu grup için yeterli olduğunu gördüğüm Flaying Girl, muhafaza ettiği güzel durumu ve uyum içerisindeki aprantisiyle kuponlara öncelikli yazılmalı.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşan Davutbey, giderdiği açıkları ile en az favori kadar iddialı olur.

İzmir pistindeki son 1300 metre mesafeli çim koşusunu starttan çıktığı gibi 1.16.58 gibi oldukça parlak bir dereceyle kazanarak moral bulan Royalsea, hiçte yabancısı olmadığı Bursa pistinde önde istediği avansı alması halinde yine bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

2. AYAK: Aprantilerin at bineceği ve kilo farklarının şansları eşitlediği oldukça zorlu bu koşuda bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla safkana şans vermelisiniz.

Hata bu ayak kapatılabilir. Benim sıralamam; Yiğit Horse, Şah Remo, Hırçın Tay, Cesur Hisar, Kaankerem, Müştak, Kaanhan ve Yolver şeklinde olacaktır.

3. AYAK: İstanbul’da umduğunu bulamayan ve iç piste yaptığı hazırlıklarında kusursuz görünen My Gold’un İzmir kumunda oldukça etkili yarışları olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Bursa pistini yadırgamadığı takdirde üst sıralardaki yerini alacaktır. Bu pist ve mesafedeki son yarışını az farkla kaybeden El Mirador, aynı ciddiyetle gireceği bu sınavında şeytanın bacağını kırabilir.

4 gün ara ile katıldığı son çim yarışında tatminkar bir 3.lük çıkaran Daisy Dance, bu kez dinlendirildi. 800/49 – 400/24.6 R beğenilen galobu ile kuponlardaki yerini almalıdır.

Önemli bir kilo avantajına sahip bulunan Katniss, dinçlikle beklentilerin üstünde bir sonuç sergileyebilir. Aralıklarla koşan Bey Karan, devam ettirdiği formu ile ihmale gelmez.

4. AYAK: İzmir’deki son koşusunda son viraja gelindiğinde bir anda dışarıya doğru savrulduğundan dolayı yarıştaki tüm şansını kaybederek gerilerde tamamlayan Sonkalelim, gayet güzel hazırlıkları ve mesafesinde grubun da uygunluğu ile öncelikli düşünülmeli.

Ağır kilosuna rağmen Adana ve Ankara’da çok daha ciddi rakiplerle koşarak zaman zaman adından bahsettirebildiğini gördüğüm Atiktay, uyum içerisindeki aprantisiyle göz ardı edilmemeli.

Parlak bir sezon geçiren Göreme ve formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Kağızman hatalardan istifade edecekler.

5. AYAK: İzmir’deki son 1600 metrelik kum koşusunda boşlukta fazla zorlanmadan tatminkar bir 4.lük çıkaran ve tekrar getirildiği Bursa pistinde yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle beğenimi kazanan Kadam, uygun kilosu ve mesafesinde gruba üstünlük sağlayabilir.

Pist ve mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında üstün bir performans sergileyen Distant Green, önde istediği tempoyu kurması halinde söz sahibi olur.

Sürekli iyiye gittiğini gördüğüm Father Mountain, sprinter yapısıyla rakiplerine zorlu anlar yaşatacaktır. İstim üzerine getirilen Imparable ise sürpriz uğraşı verecek.

6. AYAK: Uzun mesafeli başarısız son kum koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve bir önceki 1400 metre mesafeli çim yarışını Açık Bey’in 3.5 boy gerisinde 1.24.06’lık derecesiyle 2.bitirirken buradaki birçok rakibini geride bıraktığını gördüğüm Lady Dora, ön plana çıkan en şanslı kısraktır. İdmanlarında da iyi dereceler sergileyen safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.
Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk