Fanatik at yarışı tahminleri

fanatik at yarışı
Fanatik Türkiye'nin yayınlananan ilk spor gazetesi olma özelliği taşımaktadır.

1995 yılı kasım ayında ile olarak yayınlanan Fanatik gazetesi özellikle televizyonlarda yayınlanan reklamları ile kamuoyunda çok dikkat çekmişti(doğuştan fanatik vb.)

Türkiye'deki spor sevgisi ve ilgisi nedeniyle yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar geçen sürede çok yüksek satış rakamlarına ulaşmışlardır.

2013 yılı itibari ile ortalama 100-200 bin arası satılmaktadır.Fiyatı 50 kuruştur.

Fanatiğin bizler açısından en önemli özelliği çok uzun senelerdir at yarışı ekini ücretsiz vermesi ve bu konuda en verimli bilgilere sahip bülten olması olarak gösterilebilir.

Sırf at yarışı bülteni için fanatik gazetesini alan birçok yarışsever olduğunu da sanırım bu bloğu takip edenlere söylememize gerek yok.

Fanatik at yarışı tahminleri çok yüksek yüzde ile yarışseverlere sağlam tüyolar vermektedir.

Fanatik reklamı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk