İstanbul Veliefendi Hipodromu

Veliefendi Hipodromu; İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi sınırlarında ve Veliefendi'de bulunan ve eskiden çayır adıyla bir gezi yerleri de içinde bulunmaktadır.

Türkiye'nin en önemli hipodromu olan Veliefendi de toplam 7000 kişilik bir tribunu vardır.

İstanbul Veliefendi Hipodromu, 596 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.

2020 metre uzunluğunda 27-36 metre eninde çim yarış pisti, 1870 metre uzunluğunda 17.5 -19 metre eninde kum (sentetik) yarış pisti, 1720 metre uzunluğunda 14 - 16 metre eninde kum idman pisti, mevcuttur.

Hipodrom alanında TJK Asli Üyeler Sosyal Eğitim Merkezi, İdari Binaları, Yarış Atları Hastanesi, Apranti Eğitim Merkezi, Satış mağazası, Müze ve Sergi salonu, 2 Adet Tribün, 1 Adet 102 m² Led Ekran, 110 masalık piknik alanı, 1 çocuk bahçesi, çeşitli kafeteryalar ve otoparkı bulunmaktadır.

Veliefendi Hipodromu Resimleri

Veliefendi Hipodrom Tribunu
Veliefendi Çim Pist Görunumu
Veliefendi Padoğu
Veliefendi Çayır-Piknik Alanlar
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk