Yavuzhan

Yavuzhan belkide Türk yarışçılık tarihinin en unutulmaz atıdır.

Tabiki unutulmayan birçok şampiyon safkan bulunmaktadır.

At yarışı denilince Johnny Guitar,Bold Pilot,Mirhat diye uzayan şampiyon atlar listesi oluşturabiliriz.

Yavuzhan'ı ise bu atlardan ayıran tamamen yarış stilidir.Yavuzhan'ın stilinde koşan başka hiçbir at bulunmamaktadır.

Yanında at gördüğü zaman daha güçlü atak yapan attan uzaklaşınca temposunu düşüren garip ama unutulmayacak bir arap atıydı.

Tabi bu stili ile bizlere birçok unutulmayacak bir yarış bıraktı. Arada değişik stratejilerde de koşular kazanamış komplike bir safkandı.Bu izleyeceğiniz koşuda da sprinte kalkarak koşuyu kazanmıştır.


Açık Grup 1, Grup 2, Grup 3 ait bütün kupalarda zafere ulaşan Yavuzhan efsaneler arasında ilk sıralardadır.

Yavuzhan, TBMM Kupası Koşusu'nu 3 yıl üst üste kazanarak rekor kırdı.

Yavuzhan 1999 yılında hayata veda ederken yarışseverleri üzdü.

YAVUZHAN
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk