Ana Sayfa » , , » 25 ekim Altılı Ganyan tahminleri Spy X

25 ekim Altılı Ganyan tahminleri Spy X

25 ekim Spyx yorumları
25 ekim İstanbul altılı ganyan yorumları

1.ayak;

Yükselen formuyla TILL I COLLAPSE (4) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SEDD EL BAHR (8) güçlü rakibi olacaktır. CURE NOTICE (9) ve YANLIŞ ANLAMA (10) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak;

Formda durumuyla MELROSA (7) ve ZUĞA (13) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KAKAO (6) yakın takipçileri olacakken; THE PROFESSIONEL (11) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.ayak;

İyi durumda olan YOLALAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. Formda durumuyla AYÇIRA (5) ve YOL BULAN (12) güçlü rakipleri olacaklardır. SALTABAŞ (10) ihmal edilmemelidir.

4.ayak;

Mükemmel form durumuyla EMİRŞAH (1) ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan SAVURLU (10) en yakın takipçisi olacaktır. BRENO (5) ve NEARLY GREEN (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak;

İyi durumda olan PATRONESS (10) ve MEDOC (6) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MANICOURT (4) güçlü rakipleri olacakken; DIREHORSE (1) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak;

Günün son koşusunda formda olan GÜNHAT (4) ve KIRKPINAR (9) yarışta kazanmaya en yakın isimlerdir. ÇİSİL (1) en yakın takipçileri olacakken; ekürili YESARİ (6-12) diğer şans verilebilecek isimdir.

25 ekim Bursa altılı ganyan yorumları

1.ayak;

Formda durumuyla AKGİRAY (4) yarıştaki en şanslı isimdir. İyi formuyla AZADBEY (7) ciddi rakibi olacaktır. OSMANBABA (11) ve YİĞİTASLAN (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak;

Formda olan NURLUCA (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. BALBÖCEĞİ (2) yakın takipçisi olacaktır. YÜKÜNGEL (11) ve BELALIKIZ (3) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak;

Formda durumda olan ekürili DUMYAT (3-8) ilk şans verilebilecek isimdir. RAIN RIVER (6) ve EUDEMOS (2) güçlü rakipleridir. HATİPOĞLU (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.ayak;

İyi form durumuyla KÜLÜNKOĞLU (1) ve ekürisiyle BİR UMUT (2-5) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SİVEREK BEYİ (6) ciddi rakipleri olacaktır. AUTUMN PEARL (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.ayak;

Yükselen formuyla TÜMÖZ BEY (8) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SONALP (1) yakın takipçisi olacaktır. SEZAR (10) ve TAYCAN (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak;

Formda olan BLACHERNAE (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. TEXASLI BEGÜM (8) ve QUEEN OF ESKİŞEHİR (4) ciddi rakipleri olacaklardır. NESRİN SULTAN (3) ihmal edilmemelidir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk