Ana Sayfa » , » 2013 Babakuruş koşusunu Çetinaslan kazandı

2013 Babakuruş koşusunu Çetinaslan kazandı

çetinaslan fotoyu önde geçerken
20 ekim 2013 pazar günü İstanbul veliefendi hipodromunda koşulan Babakuruş Koşusunu Çetinaslan isimli safkan jokeyi Gökhan Gökçe ile kazanmayı başardı.

Starttan üç boy geç çıkmasına rağmen sonlardaki etkili sprinti ile rakiplerini son 50 metrede geçen Çetinaslan Grup 2 mücadeleden galip ayrıldı.

Yarışın favorisi olan kalite safkan Baba Mevlüt kalite olarak çok üstünde olduğu safkanların yanında yedinci olurken hep söylenen sorunları olduğu çok net ortaya çıktı.

Böyle bir safkanı riske eden ve kariyerinin en kötü sonucu almasına sebep olan Baba Müvlüt'ün ilgililerini kınıyorum

Hep dediğimiz gibi at sahibini seçemiyor.

Bu önemli koşuyu protestonun haklı görülmesi sonucunda 12 numaralı Sennu ikinci,10 numaralı Özfidan üçüncü,11 numaralı Saltabaş isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

1600 metre çim pistteki mücadeleyi kazanan Çetinaslan'ın yarışı bitiriş derecesi 1.48.73 olurken,"ganyanı da 7.80" verdi.

2013 Babakuruş koşusu
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk