Ana Sayfa » , , » 8 aralık amerika gulfstream at yarışı tahminleri

8 aralık amerika gulfstream at yarışı tahminleri


1.AYAK: 2 yaşlı dişi tayların maiden mücadelesinde fotoda kaybettiği ilk yarışı sonrası bir müddet geri alınan ZINDAYA (1) aradan sonra gireceği bu koşuya sıkı hazırlandı. Çoğu vasat düzeydeki rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyorum.

2.AYAK: 2 yaşlı erkek tayların satış özellikli maiden mücadelesinde ise daha ciddi maiden mücadelelerde zaman zaman oldukça başarılı yarışlar çıkartan TA BUENO (6) kazanabileceği bir grup bulmuş gözüküyor.

Eğer önde istediği tempo olursa sonlardaki etkili sprintiyle işi bitirebilir. Koşu görmüş rakiplerini geçeceğini düşündüğüm Ta Bueano'nun bence koşudaki tek rakibi ilk startına güzel hazırlıklarla girecek olan POINT ROCKY HOME (5) olur.

3.AYAK: Günün en önemli mücadelesinde aralarında Breeders Cup Sprint Koşusu da dahil olmak üzere, son koşularında sürekli Grup koşularda boy gösterip tatminkar yarışlar yapan grubun kalite ismi BAHAMIAN SQUALL (3) hayli uygun rakipler yanında en şanslı isimdir.

Gücü, kalitesi ve kariyeri bilinen JACKSON BEND (6) son koşularında nispeten daha uzun mesafelerde start alıp bekleneni verememişti. Bu kez en başarılı olduğu mesafede dişine göre rakipler yanında favorinin ciddi rakibidir.

Grubun yüksek performansa sahip isimlerinden FORT LOUDON (1) aradan sonra katılacağı bu yarışa sıkı hazırlıklarla girecek olup dinçlikle sert rakiplerini geride bırakabilir. Son olarak son iki yarışında ciddi derecede çıkış gösteren STAR HARBOUR (4) başlarda fazla prese maruz kalmazsa kariyerinin en iyi koşusunu yapabilir.

 4.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı dişi safkanların maiden mücadelesinde, ilk startına kusursuz hazırlanan SATISFACTION (4), grubun istikrarlı isimleri FRERE PILGRIM (1) ile SHAIKA (3) tatminkar ilk yarışı sonrası daha formda rakiplerle koştuğu son yarışını ölçü almadığım ROCKSIE LUCIE (9), bekleneni veremediği ilk yarışı sonrası ara veren GIANT DIAMOND (6), son koşusuyla toparlanmış gözüken HIT SQUAD (10) ve ilk startına çıkacak bir diğer isim BEST TRY (7) ayrımsız yazılmalıdır.

5.AYAK: 2 yaşlı dişi tayların satış özellikli koşusunda katıldığı ilk yarışı kazanmasının ardından ağır favori olarak girdiği son koşusunda start öncesi yaşadığı sorunlardan dolayı bugünkü rakiplerinden Liberty Fuze'ye geçilen DA WILDCAT GIRL (4) aynı sıkıntıları yaşamadığı takdirde çok şanslı olacaktır.

Son koşusunda nispeten daha ciddi rakipler yanında pek de başarılı olamayan LA CHUCHI (8), ilk startını kolay kazandıktan sonra sürekli daha ciddi gruplarda boy gösterip ilk kez satış koşusuna gelmesiyle şansını yüksek gördüğüm YA ESTA (9), favorimizi son koşusunda kolay tempoda geçen LIBERTY FUZE (2)ve süratli gidecek olan yarışta sprint yapma imkanı bulacağını düşündüğüm MAGIC LILY (3) sırasıyla rakipleridir.

 6.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı erkek safkanların maiden mücadelesinde ise 4 yaşında olmasına rağmen yarış yaşamına bu sene başlayıp start aldığı iki koşusunda da ikincilik elde eden GRAND CICERO (9) grubun en formda atı olmasıyla ilk şanslı isimdir.

Sezon başında ağır favori olarak girdiği yarışı 4. tamamladıktan sonra uzun bir süre geri alınan ve bu yarışa idman yönünden kusursuz hazırlanan Pletcher'ın CELEBRATOR (8)' u en ciddi rakibidir.

Uzun aradan sonra iki yarış görüp, özellikle son koşusunda ağır favoriye geçilirken rağmen arka grubu rahat ekarte eden SOULSINGING (4), bugün çıkacağı hayatının ilk yarışına oldukça sıkı hazırlıklarla girecek olan Pletcher'ın diğer safkanı CRANE LODGE (6) ve istikrarlı yarışlarıyla dikkat çeken NO ITS NOT (1) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk