Ana Sayfa » , » 16 Ağustos 2013 Bursa At Yarışı Tahminleri

16 Ağustos 2013 Bursa At Yarışı Tahminleri

16 ağustos 2013 bursa tüyoları
16 ağustos Bursa yarış günü zor bir program ve tutturması kolay olmayan yarışlara sahne olacağa benziyor.

Riske girmek isteyenler ilk ayakta Northern Warrior'u değerlendirebilirler.Ayrıca Vali koşusu da büyük bir mücadeleye sahne olacak ve sonucu merakla beklenen bir koşusu

16 Ağustos 2013 At yarışı tahminleri

1.Ayak;

Üst üste iki ikincilik elde ederek formunu devam ettiren ve birincilik zamanı gelen NORTHERN WARRIOR riske girmek isteyenlerin tek atabileceği bir safkan.

Yanına at yazman isteyenler sırasıyla son koşusu ölçü olmayan 10 numaralı Satana,eküri avantajıyla 1 numaralı İthal Gelin ve 6 numaralı My Princess'i yazabilirler.

2.Ayak;

6 numaralı Akçabey ve 10 numaralı Asilanecan isimli safkanların mücadelesinin birinciyi belirlemesini bekliyorum.bu iki atın dışına çıkarsa yarışa katılan bütün atların kazanma şansı olacaktır.

3.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Vali koşusunda 1 numaralı Cangıl,2 numaralı Darfur ve 3 numaralı Erhan Yavuz'un bindiği Hisarbey arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

4.Ayak;

2 numaralı Şurreş ve 6 numaralı Akjolton öncelikle şansa sahip safkanlar olsalar da 7 numaralı Fatih Abi ve 9 numaralı Faircease de ihmale gelmeyecek safkanlar.

5.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu günün en karışık ayağı gibi gözüküyor ve bu nedenle fazla at yazmakta fayda var.

Sırasıyla ilk koşusunu 2. bitiren eküri avantajıyla 13 numaralı Gayeatlı,1 numaralı Başarbey,grubun tecrübeli ismi 7 numaralı Yağmurbey,9 numaralı Binnaz ve 4 numaralı Markalı ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

6.Ayak;

9 numaralı Zincirkıran,6 numaralı Kum baba,7 numaralı Mentor ve 4 numaralı All In arasında geçecek bir koşu.  
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk